2010-02-28

Gäst-DT på Creative Scrappers

Det här är mitt bidrag som gäst-dt på creative scrappers. Jag har tolkat en helt underbar skiss.
Bakgrunden är en baksida på ett Fancy Pants-papper. Har klippt ut moln i prickig cardstock och regnbågen är utklippt ur ett annat FP-papper.
Solen är en stämpel från Unity Stamps och fågeln är underbar grungeboard Från Tim Holtz som jag fick av snälla snälla Mija - Tusen tack! Likså med de söta små pebblesarna (eller vad det kan tänkas heta i plural). Till texten clouds har jag använt bokstäver från BG med lite 3d-lack på.
Fin fin silvertråd, pompom och ett silvercharms-hjärta.
Blomman är rosa papper som jag stansat ut en cirkel av, lite doodling och så en orange liten cirkel på... och lite 3d-lack.

På bakgrunden har jag duttat med lite vit akrylfärg och bubbelplast. Fågeln är färgad med distress-ink i färgen Broken China och glimmermist i färgen Iriscident gold.

2010-02-18

2010-02-16

Några snabba

Tänkte inte egentligen att jag skulle blogga dessa eftersom jag mest satt och testade lite och lekte med pennor och färger... men kanske kan det ge inspiration eller någon idé åt någon i alla fall :-).

Såg själv någonstans som jag tyvärr inte kommer ihåg vart det var ett snarlikt kort som de vita så är det någon som känner igen sig så tack för inspirationen!

2010-02-15

Bästa kompisar



På vänskapstemat på Countryscraps CC gjorde jag denna LO med Elias och bästa gosigaste kompisen Tassen.


2010-02-14

Mitt sista bidrag till Countryscraps CC

Känner att jag bara måste använda min hiskeligt dyra nya score-pal så det blev ett step-card till. Basen är vanlig grå-blå-grön cardstock och så har jag dekorerat lite.
Helt helt underbara blommor från YouDo. Grungeboardswirl från Tim Holtz, färgad med ProMarkers och Distress Inkpad i färgen cinnamon respektive Walnut Stain. På den vita ytan tänkte jag att man kunde skriva en liten hälsning eller så.
Lite knappar, bling, spets och organza - Voilá.
Inspiration från Countryscrap!

Annorlunda kort

Ett annorlunda kort till Countryscraps CC.

Vintage-kort

Oxå en utmaning på Countryscraps CC. Här skulle man göra ett vintage-kort och så här blev mitt.
Edge-scraper, chalk och glimmermist - vad vore vintage utan det :-).

Älskad kanin

Ett bidrag till en skiss-utmaning på Countryscraps CC. Bakgrundspappret är cardstock från coredination, kärnan i pappret är ljusgrå och jag har sandpapprat fram en ram. Det prickiga pappret är från Bo Bunny och cirkeln är silvertråd.
Härliga turkos blommor.

Underbara karamelliga brads från Panduro.

2010-02-13

Ett snabbt kort

Blev inspirerad av en skiss till en LO på Countryscrap, ett enkelt kort blev det - alltid bra att ha på lut, det är många födelsedagar framöver. Å så klart är papprena lite rester från det fina paketet jag fick av Mija.

2010-02-11

Tokfia

I helgen så fick jag ett underbart litet paket ifrån goa Mija, fyllt med fina papper och dekorationer... här kommer det första alstret utifrån de sakerna.
Vit cardstock-bakgrund och det mönstrade papprena kommer från Bisous och Bo Bonny.

Tack tack tack gulliga Mija!!! Vad skulle jag göra utan dig!

2010-02-07

Som en liten älva

Mitt sista bidrag till utmaningsveckan hos Magdas. Det blev en liten älva. Vit cardstock-bakgrund, papper från Prima och massor av olika blommor och bling

Ett kort efter kortskiss på Magdas


2010-02-06

När syrenerna blommar

Ännu en skiss från invigningen på Magdas. Jättehärlig skiss och så här blev min tolkning.
En ganska enkel layout med vit cardstock som bas. Härliga mönstrade papper från Crate och så ljuvliga brads från Panduro. Cardstocken har jag sprayat lite med glimmermist i färgen pink bubblegum.
Små rosa bokstäver från Adornit, med lite 3d-lack på.
Krullad silvertråd blir helt ljuvligt och inspiration har jag fått av goa mija så klart.

Grattis-kort

Ännu en utmaning från Magdas invigningsfest. Här skulle man inspireras av ett kort och så här blev min tolkning.
Bas av vit cardstock och sedan mönstrade papper från Basic Grey - Porcelain.
Spets och blommor i tyll ochpapper. Brads, bling, en nål med en fjäril på och en med några pärlor.

2010-02-05

Rosa-Röd utmaning

Ännu en utmaning på Magdas. Här skulle man scrappa något i färgerna rött och rosa, så här blev mitt bidrag:
Basen är ett ljusrosa cardstock och på det har jag mönstat papper från BG och Making Memories. ett vitt hjärta i Mulberry och på det ett rosa-rött hjärta i mönstrat papper. Från andra vinkeln. Här ser man att det glittrar lite av glitter-limmet som sitter runt om.
Den vita blomman kommer från YouDo och i mitten sitter en rund fragment från Tim Holtz och bakom den ett mönstrat papper från Bo Bunny. Krullad silvertråd, lite bling och lite organza-band.

Helt galet

Ännu ett bidrag till en utmaning på Magdas. Här skulle man utgå ifrån en form - :-), jag kan ni kanske gissa att min form är Cirkeln! Vit cardstock-bas och mönstrat papper från Fancy Pants och BG.
Blommor från YouDo, en tyg-brad från BG och lite bling.
Thickers från AC som jag satt lite 3d-lack på.
Filmrulle-strip från Tim Holtz.

Den här kamelen stötte vi på när vi åkte runt på Öland. Helt plötsligt såg vi en hage med några konstiga djur i... och när vi stannade för att kika närmare kom den här godingen fram och hälsade. Det var inte riktigt vad man förväntade sig att se en småmulen höstdag på Öland. :-)

Glädje

Basen är en härlig baksida från Fancy Pants. Övriga papper från Fancy Pants och Basick Grey i vanlig ordning. Rosorna har jag klippt ut från ett Prima-papper. Kanterna är stämplade med en swirl-stämpel.
Metall-tagen kommer från Krukeriet i Halmstad. På den har jag stämplat en inkido-fjäril. Lite silvertråd på och så fick det bli. Lite bling i form av pärlor och mosaik.
Silvertråd och Mulberry vid fotot och silverglitter runt fotot.
En grön blomma från YouDo coh en jättebrad i mitten. Silvertråd som jag snurrat lite och fäst fast bakom blomman.

Fick sån härlig inspiration av en layout på Magdas som man skulle scraplifta. Så här blev min tolkning. Fotot är på Mijas underbart söta och härliga dotter Olivia, snacka om att man blir glad när man ser på henne! Vilken otrolig utstrålning.

2010-02-03

Sweet

Vit cardstock och mönstrade papper från BG och Fancy Pants.
En jättebrad, lite spets, silver-pärlfloss ohc gaffertape.
Här är ett bidrag till en utmaning/tävling på Magdas. Man hade en jättefin skiss att utgå ifrån och så skulle man använda något genomskinligt. Jag har använt lite genomskinliga klister-pebbles, fragments från Tim Holtz, en lite söt bambi på plast från Maya Road och en skyddskiva som var med i cd-skivshögen jag köpte sist.

1 äppel om dagen

Kände för att göra något lättsamt och då blev det så här, lite pastelligt och ljust. Vit cardstock som bakgrund och mönstrade papper från Crate, MME och Fancy Pants.
Härliga rosa thickers och små bokstäver från Adornit.
Pebble från Prima och små genomskinliga pebbles från ?.
Underbar blomma från YouDo och en stor brad i mitten som jag målat med svart ProMarker. På kanten på hjärtat har jag satt lite glitter stickles - Rock Candy.
Å så 3d-lack på bokstäverna.
Runt papprena och fotot har jag dragit en tunn svart linje med vanlig penna och så har doodlat lite swirls här och var.