2011-12-07

Cookie in jar

En perfekt gå-bort-present nu i juletid är en burk med ingredienser till ett kakbak. Man lägger ner alla torra ingredienser och gärna lite försiktigt så att det blir randigt och snyggt. Vill man snitza till det lite extra väljer man ett recept med till exempel M&M som blir supersnyggt att ha som översta lagret. På tagen skriver man helt enkelt ner vad som ska tillsättas och hur kakorna ska bakas.
Man väljer en fin glasburk som rymmer de ingredienser man ska ha och så dekorerar man den lite fint. Här har jag använt underbara papper från Ridderholm design - The day before
Så här har jag gjort min tag där jag ska skriva ner ingredienserna som behöver tillsättas och hur kakorna ska bakas.
Tomten har jag klippt ut ur ett av arken och bakom lite matchande spets och silkesband. Snyggt blir det med wellpapp oxå, passar bra till julrött och grönt tycker jag, speciellt när man chalkar kanterna lite.

Går ni på Scrapdrakens blogg är detta dagens utmaning där, så passa på att slå två flugor i en smäll! Anta utmaningen och att dessutom få en perfekt present till glöggminglet eller adventsfikat! Eller gör en till er själva bara för att det är snyggt att ha stående i köket :-).

1 kommentar:

Mikaela sa...

vilken julig och vacker burk!!! så läcker och helt underbara detaljer!!