2009-12-13

Luciatåg

I torsdags var det lussetåg på dagis och jag fick ett enda foto sedan var batteriet i min kamera slut... men det gick i alla fall att använda och här har jag zoomat in lite innan jag skrev ut bilden och det är bara största tjejerna som syns.
Jag har använt mig av papper från mitt senast DT-paket från MiMas. Helt underbara papper från Ladybug. Ett "tårtpapper" som jag färgat in med distressink i färgen Vintage Photo. Runt fotot har jag satt glitterlim i färgen walnut stain.
Ängeln är målad med crackle paint i färgen rock candy och över fåglarna har jag satt en fragment från Tim Holtz. De runda små bokstäverna kommer från Jenni Bowlin.
Rubriken är underbara grungeboard-bokstäver från Tim Holtz. Jag har fägat in dom med distressink i färgen aged mahagony och sprayat massor med glimmermist i färgen iriscident gold över, då flöt färgen ut och blev så himla läcker... mycket snyggare i verkligheten faktiskt.

2 kommentarer:

mammamija sa...

Bokstäverna ser ut som pepparkakor....mums:)Jättemycke' härlig julkänsla!!

mliscreativehopes.wordpress.com sa...

Men åhh så vackert! Måste bara fråga vart man hittar ängelstämpeln. För visst är det en stämpel? Så enormt fin, och passar så otroligt bra på den här LOn!