2010-05-16

Rolig utmaning hos Mysmumlan

Den här layouten har jag gjort efter en superrolig och inspirerande utmaning hos mysmumlan! Man skulle scrappa sig själv, vem man är och vad man tycker. När jag började hade jag tagit fram svarta och grå papper lite dova mönstrade och när jag slutade blev det så här... men det kanske bara är ett uttryck för min ambivalenta personlighet. För jag är nog både och beroende på vilket humör jag är på.

Bakgrunden är vit cardstock ovanpå turkost mönstrat från October Afternoon, ljusblå cardstock och därpå grön papper från BG Kioshi. På bakgrunden har jag skrivit med tunn svart penna lite ord om mig i själv och hur jag är och vad jag tycker om.

Fågeln är utklippt ur grungepaper och färglagd med mina martha stewart-pennor och sedan är det ett lager crackle paint - rock candy överst. Jag älskar fåglar och för mig symboliserar dom frihet och livet.
Molnen symboliserar oxå livet, drömmarna och visionerna. Även om molnen i livet inte alltid är lätta och höga så har dom mörka och tunga oxå något med sig, vatten som får allt att leva...
Jag älskar djur och speciellt katter som är egensinniga, livsnjutande överlevare med skinn på näsan, sån vill jag oxå vara :-).

2 kommentarer:

Mija ♥ sa...

Men duuuuu så underbart kreativ och galen LO - älskar hela alltet!

Kirsti sa...

Wow...this is sooo gorgeous...love it...xox.