2010-05-24

Wish you were here

Den här layouten är ytterligare en längtan-layout till pappa som är bortrest. Pappa - Wish you were here...
Detta är det bidrag jag skickade in till AOS deltävling längtan - Scrapfinalister. Tycker ni om denna så blir jag jätteglad om ni går in på http://www.alltomscrap.se/ och röstar på mig!!!
Basen är ett vitt cardstock som jag sprayat med brun glimmermist och distressat med distress-ink i färgerna walnut stain, vintage photo och frayed burlap, några swirl-stämplar har jag oxå tryckt dit. Det mönstrade pappret är ett gammalt BG-papper som jag stämplat på med en textstämpel samt några andra. Stora W är grungeboard-bokstav som jag klätt in i papper. De andra är thickers från AC samt stickers från Webster.
Fågeln är utklippt i grungepaper och färglagd med distessink och lackad med Crackle Paint - Rock Candy. En ticket från Tim Holtz liksom små söta gem.
Närbild på rubriken och en tag som sticker fram bakom fotot.
Hjärta i grungepaper färglagd på samma sätt som fågeln. en metalltag fastsatt med snöre och en säkerhetsnål båda från Tim Holtz och den vackra spetsen från Prima så klart.
Blommor från Prima och lite bling från här och var.

3 kommentarer:

Ulrica... sa...

Hej vännen!

Men jisses vad du hinner skapa! Är du bara snabb eller sitter du mycket? =) Måste säga att det är otroligt snygga alster & jag är grymt imponerad, du rockar! ;)

Själv hinner jag inte få mkt gjort alls, men så har jag en hel hög med barn som tar min tid vilket egentligen är det bästa, hihi! ;)

Men jag skulle inte tacka nej till att få sitta lite oftare vid mitt pysselbord, vi har även haft oturen att vi varit extremt mycket sjuk senaste tiden, jag blev både magsjuk & förkyld, därför det tog lite tid innan era bidrag blev upplagd.

Ha en skön dag, kramar Ulrica

A'laEmmeli sa...

Ååååh helt underbar, det ska jag verkligen göra! In och rösta menar jag! :) Tack för din värmande kommentar, jag blev jätteglad! ♥ Kram!

Mija ♥ sa...

Du vet vad jag tycker:) Kraaaaaaaaam