2011-01-04

Lilla mamma lilla Lillemor

Jag har varit och rotat bland mammas alla gamla bilder och gjort några riktiga fynd som jag scannat in för attskriva ut på nytt och scrappa. Här är ett foto på min älskade lilla mamma när hon var en 5 år nått. Den där minen hon har är grym, hon har den fortfarande, vilket min son kommenterade direkt när han såg bilden :-).





Material från Stellas!

4 kommentarer:

A'laEmmeli sa...

Heeeelt fantastisk LO och ett sånt ljuvligt foto! Så värdefullt det är när man hittar foton från förr! Minen är oslagbar den med! Har tänkte på en sak, älskar dessa handgjorda blommor har försökt på att göra dem ett antal gånger men tycker att de står upp alldeles för mycket plus att det aldrig får plats någon fin pärla när jag gör mina... vet inte vad som är fel men får dina snygga 3D LO's plats i vanliga plastficksalbum? Får du isf kapa av en bit av cardstocket då? Bara några undringar! ;) Kram och Gott nytt år! ♥ Emmeli

Unknown sa...

Wow!!! Underbar lo och fantastiskt foto! Gott nytt år! /Pia

Anonym sa...

Ååh så fint! Älskar de dova färgerna, underbart vackert:)
Tänkte berätta att jag länkat till din blogg, har använt mig utav ett av dina grattiskort som inspiration till ett "eget" kort. Hoppas att det är okej med dig, annars är det bara att du hör av dig. Tack för all inspiration!
Kram,
Mli

Mija ♥ sa...

jätte, jättefin LO - som alltid!!