2010-04-20

Gäst-DT uppdrag på Scrapptorget

Det här fotot har jag haft liggandes länge och jag bara älskar såna här gamla bilder. Nu scannade jag in det och så skrev jag ut på matt fotopapper och i lite mindre storlek än orginalet. Det föreställer min underbara faster Marianne som jag bor alldeles för långt ifrån.
Basen är ett ljusgrått cardstock i färgen vintage som jag distressat med distress-ink i färgerna Walnut Stain och brushed cordoroy samt sprayat med glimmermist i färgen creamy chocolate, massor av blommor och härliga fågelfjärdrar pryder kanterna.
Den stora blomman har jag gjort genom att klippa ut cirklar i olika storlekar ur ett av mönsterpapperna, jag klipper på frihand för att det inte ska bli så perfekt. Sedan har jag knölat ihop dom och rivit lite på kanterna. Montera dom på varandra och överst en av de nya embossade blommorna från Prima som även syns till vänster. På kanterna har jag glittrat lite med glitter-stickles i färgen Platinum. I mitten av blommorna har jag satt små mini-pebbles som jag färgat med alco-ink i silver.

Ett kort av lite spillbitar.

De härliga bokstäverna kommer från Glitz.

Blomman är utklippt ur lite spillbitar och ihopmonterad. Överst har jag satt mini-pebbles och så har jag glittrat till det lite med glitter stickles i färgen platinum.

4 kommentarer:

AnnikaS sa...

Wow, LOn och kortet är superfina båda två! Härliga färger och snyggt upplägg.

Sara sa...

LOn är ju bara för snygg, färgerna och allt passar perfekt till fotot!

Malin sa...

Tack för den fina kommentaren om mitt foto i Bloggen. Vill du scrappa den så säg bara till så kan jag maila bilden till dig.
Kram
Malin

Helén sa...

HELT underbara alster!!!! Wow!! Det är såååå roligt att ha dig med hos oss, du är så himla duktig! :)

Kram Helén