2011-05-26

Helt ny för Scrapdraken


När min son föddes -98 så ville jag så klart göra ett album till honom, det var innan jag hade upptäckt scrapbooking och jag köpte ett album på ordning & reda med vita sidor och satt igång att klistra in foton och dekorera lite. Dessvärre hade jag inte en aning om syrafritt och allt vad det är så det albumet har de senaste åren börjat bli lite förstört och jag har tänkt sätta igång och rädda det... och nu äntligen första sidan till Elias ny album är gjord men först en titt på det gamla albumet. Som ni ser börjar texten från andra sidan tränga igenom...
Och så här blev det idag (den andra bilden från ovan kanske ni får se i ny tappning nästa vecka):
Basen är vit cardstock som jag sprayat med lite glimmermist. Jag har utgått från en skiss som jag hittade på skissedilla. Mönstrade papper kommer från Fancy Pants - Beach Bum och det blå är ett coredination. Jag har sandpapprat massor på både mönstrade papper och på det blå.
En fantastiskt vacker swirl från Prima som jag klippt sönder lite för att den skulle bli lagom stor.
Det lilla plastarmbandet från BB har fått sällskap av lite spets från Inkido och fotomattan har jag stansat hål i med min Bind-it-all. Små söta Tiny Alphas från October afternoon.
Den lilla dekorationen på hjärtat har jag gjort med hjälp av en hjärt-charm i silver, silvertråd och några pärlor.

2 kommentarer:

cia sa...

Å vad roligt med "före och efter" bilder!
Jättevacker LO.

ann.ian sa...

Snutt så sött!